EN
sadaya Kategori
Warta perusahaan

Warta perusahaan

Imah>wartos>Warta perusahaan

Perusahaan urang nyayogikeun tanggung jawab sareng integritas. Urang narékahan pikeun ngahontal inovasi dina desain produk sareng manajemén prosés. Kami ngajamin anjeun fashion anu luhur, kualitas luhur, pangiriman tepat waktu sareng harga pangsaéna.

Waktos: 2019-11-20 Hit: 22

gambaran


Since we were established in 1998 by the president who shared a belief in the healthy household goods to the worldwide families, the Tianjin Greatex International Trading Co., Ltd had served as a specialist in home décor products for more than 20 years. Products had been exported to USA, Canada, Australia, New Zealand, and European markets. Nowadays it has rapidly developed into a home textile-oriented thriving business company with more than 120 employees.


Pernyataan misi


Kami ngadamel produk nganggo eusi serat salaku katun, linen, poliéster pikeun mastikeun konsumén urang mikaresep gaya hirup séhat, saimbang, sareng sustainable.


Daptar produk atanapi jasa anu kami sikeun


Urang ngadamel rupa-rupa sofa, panyertakeun perabot, kamar mandi, kaulinan, sareng barang-barang rumah tangga anu sanés, sababaraha diantarana aya eusi spésial sapertos spandeks.

Produk urang kaasup:

1. Slipcovers dina korsi, loveseat, sofa, recliner & jangjang korsi sareng anu sanésna

2. Parabot mérek,pet throw and others

3. Mandi sareng anu sanés

4. Toys sareng anu sanésna


Prestasi sareng tonggak


All the products had been approved by SGS/BV/ITS for the quality, environment, safety and health series of certification.

Pabrik urang parantos lulus Inok Walmart, Inok Sasaran, Inok Costco sareng Inok Sedex parantos aya.

We are closely working with a lots of international home decor brands in USA & Canada and have achieved an excellent reputation in field of home textiles. To date, we have sold over 100 kinds of products and we are developing a new overseas market in order to keep up with demands. Our products had been featured in worldwide markets.


Nilai inti


Perusahaan urang nyayogikeun tanggung jawab sareng integritas. Urang narékahan pikeun ngahontal inovasi dina desain produk sareng manajemén prosés. Urang nyayogikeun unggal customer kalayan mode luhur, kualitas luhur, pangiriman tepat waktu sareng harga pangsaéna.


Ngajelaskeun budaya perusahaan


Prinsip urang: patuh kana étika bisnis, patuh kana perjanjian kontrak, tumetep kana persaingan adil sareng matuh gawé babarengan anu ramah.

Dulur dina Greatex nganut prinsip ieu sareng dianggo kalayan rajin pikeun nyugemakeun para nasabah.